Önkormányzati teljes adatvédelem

Önkormányzati teljes adatvédelem

Felkészítő tevékenység, adatleltár, teljes dokumentáció és szabályzat elkészítése, betanítás és adatvédelmi tisztviselő biztosítása az

ÖNKORMÁNYZAT GDPR (Általános Adatvédelmi Rendelet) szerinti megfelelésének kialakítására.

Az adatvédelmi megfelelőség, adatleltár, dokumentálás, felkészítés és betanítás teljes díja helyett szervezetünk 2 éves szerződés alapján havi 70 000,- Ft díjért vállalja a teljes megfelelőség és dokumentáció elvégzését és az adatvédelmi tisztviselő biztosítását. Az önkormányzat részére biztosított adatvédelmi és feladatkezelő rendszer 10 000,- Ft/hó. Ezek a díjak tartalmazzák az összes feladatot, melyet a mellékletben részletezünk.

Az adatvédelmi tisztviselő díja a két évet meghaladó együttműködés után – mivel addigra már vélhetően az Önök munkatársai is otthonosabban mozognak az adatvédelemben – újra tárgyaljuk az árat, melyben jelentős könnyítést tudunk adni.

Az önkormányzat részére elkészített adatvédelmi megfelelőségen túl a POLGÁRMESTERI HIVATAL adatvédelmi megfelelőségének elkészítését is kedvezményesen készítjük..

Az adatvédelmi és feladatkezelő rendszer itt is 10 000,- Ft/hó Az adatvédelem önálló adószámonként jelzett szervezetekre vonatkozik.

Intézmények

Önkormányzati intézményeknél 2 éves szerződés alapján elkészítjük intézményenként az adatvédelmi megfelelőséget, adatvédelmi tisztviselő biztosítása havi kedvező díjazásért. Benne a teljeskörű adatvédelmi felkészítés, dokumentálás és oktatás.

A szervezetünk által üzemeltetett és az intézménynek biztosított online adatvédelmi és feladatkezelő rendszer díja 10 000,- Ft/hó.

Ezek a díjak tartalmazzák az összes feladatot, melyet a mellékletben részletezünk. A szerződéskötés 2 havi egyösszegű díj megfizetésével indul majd folyamatosan havonta a hónap 10. napjáig utalásra kerül számla ellenében.

Kérjen ajánlatot: [email protected]

Közadat KFT